keputihan wrna coklat cair

Mommies, ada ke keputihan warna coklat cair? Sy baru preg 7w. Risau pulak saya. Harini sy kene keje berat sikit naik turun tgga. Bila check panty liner ad keputihan wrna coklat. Sorry, ni baru anak 1st sy.

2 Balas

Biasa kalo wrne coklat ni orang panggil spotting. Saya time 5w n 6w prgnt buat keje pulun malam tengok keluar cecair wrna coklat. So terus ke kecemasan. N doc kata semua ok. Tp still kne pantau. Then if keluar lagi doc suruh dtg tros kecemasan sbb risk tuk misscariege tu tggi. Sbb belah dalam kn. Jadi perlu pantau dri segi scan semua tuk tgk kandungan elok or x. Jd if riso pergi je la kecemasan. Bnyk kes keguguran sbb lmbt btindak. Atleast kalo kita tindak awal mybe boleh di selamatkan lg

Elak angkat barang berat. Kalau berlarutan check klinik atau diorg akan bagi surat utk refer hospital terus