Keputihan Lendir Kekuningan Selepas Chemical Pregnancy

Hai nak tanya, 21/7 haritu sy keguguran chemical pregnancy kandungan 5minggu, bleeding slama 5 hari then hari keenam dah bersih, tapi sy perasan 2-3 hari ni bila buang air kecil, sy ad keputihan berlendir bertali seakan warna kekuningan, tapi tak banyak sangat, cuma setiap kali buang air dia akan ad, persoalannya, memang macam tu ke lepas cp? @ ada benda yg membahayakan? Kot2 ada ibu2 yg pernah alami, 1st time chemical pregnncy

4 Balas

Keputihan biasa tapi mungkin dah ada jangkitan bakteria. Sis boleh rujuk dengan dr kalau rasa tak selesa. Tak ada kena mengena dengan chemical pregnancy 😊

1y ago

Masalah keputihan ni boleh jadi pada sesiapa je. Boleh jadi jangkitan bakteria kalau dah warna selain dari putih. Kalau tak pernah kena sebelum ni tak semestinya takkan pernah ada selamanya. 😉

Rasanya keputihan biasa je tu

Tidak bahaya

maybe ade jangkitan

1y ago

Mksudnya sis jgkitan sbb ap ya sis? N ap ptut sy buat?