Hi mommies. Nak tanya, kalau scan gbr mcm ni twin ke?

1st detect ada 2 kantung masa scan 17w. Repeat scan dgn pakar KK masa 26w. Tp pakar tak confirmkan apa2 lg. Pakar kk bg tarikh apmt utk jumpa pakar hospital lg 2 mggu. Kalau gbr scan mcm ni mmg twin ke? Sb masa 21w buat details scan kat klinik biasa, doc tu tak inform apa2 psal twin. Tq

Hi mommies. Nak tanya, kalau scan gbr mcm ni twin ke?
8 Balas

inshaaAllah twin sis, nmpak kntung asing2 tu.. alhmdulillah.. mcm Sy twin juge, at first sme jgak kk xdpt dtect, refer pkar akbat bleeding & leeking Bru dpt detect twin MCDA (1kntung 1uri).. taon ni mmg rmai twin sis, welcome to the club ye.. nti update lg Tau 🥰

2y ago

Alhamdulillah. Lebih kurang aje kisah kita ni. Mudah2an dua2 baby selamat. Insya Allah lepas buat scan dgn pakar, sy update lg 💕