Twin or single baby

Hi ada tak yg scan tp doktor tak pasti single baby or twin sebab scan kt kantung ada penghadang garisan warna putih tu. Doktor tak sure twin atau tak. Ada sesiapa pernah jd mcm ni? 😊 1 baby nampak lg 1 doktot tk dpt detect. Kena repeat scan lg 3 minggu.

Twin or single baby
3 Balas

hurmm.. masa memula saya scan utk buka buku, saya scan di poliklinik doktor kata saya ada triplets.. mulanya saya tak percaya.. saya scan lagi dua minggu kemudian di tempat yang sama. doktor kata memang sahih saya ada triplets. tapi bila kk refer saya ke hospital kerajaan , mereka scan dan kata hanya ada dua sahaja. saya rasa sedih kerana excited mempunyai triplets tapi dikhabarkan cuma twins. tapi doktor hospital kerajaan kata tunggu pakar scan untuk sahihkan. apapun saya harap anak² saya sihat

2y ago

Kadang2 mesin scan kk tu jenis lama, so susah sikit nak nampak 😅

ehh sama macam saya huhu..satu baby lg nmpak, satu lg belum nampak..Dr kata maybe twin ni..jd kena dtg balik lg 2 weeks utk double konfirm

possible twin. tahniah