Hi mommies. Nak tanya, kalau scan gbr mcm ni twin ke?

1st detect ada 2 kantung masa scan 17w. Repeat scan dgn pakar KK masa 26w. Tp pakar tak confirmkan apa2 lg. Pakar kk bg tarikh apmt utk jumpa pakar hospital lg 2 mggu. Kalau gbr scan mcm ni mmg twin ke? Sb masa 21w buat details scan kat klinik biasa, doc tu tak inform apa2 psal twin. Tq

Hi mommies. Nak tanya, kalau scan gbr mcm ni twin ke?
8 Balas

kalau betul rezeki sis pregnant twin , tahniah sis ☺️ saya dah lama teringin nak baby twin tapi belum rezeki 🤭 saya doakan semoga sis dan baby sihat ..

2y ago

Terima kasih. Semoga sis ada rezeki baby twin jugak 😊