Not Excited Anymore

1st bila dpt tau pregnant, sgt excited nak tau perkembangan janin dlm perut. Wlupun masi xrasa apa2. Lps haritu scan dok ckp kosong, sy hlg semangat mo tau psl pregnancy sy. Rasa teda harapan ja. Tapi tetap berdoa n berharap 20hb ne nanti nampak la bby sign. Yg senasib mcm sy, kta doakan baik2 ja. Amenn?

2 Balas

sabar sis. Saya lagi lah usia kandungan sudah cecah 19minggu, minggu depan masuk 20minggu. 5 bulan.. Dari upt positif sampai dah nak kabur dah, dari perut semakin besar dan alami segala mcm perubahan. scan tetap tak nampak, 1 doktor cakap pregnant, 4 doktor kata tak pregnant. 3 bidan kata pregnant dah rasa denyutan bayi. Dan sekarang dh bergerak pun anak dalam perut. Tapi scan tetap tak nampak. KOSONG. so sekarang, hanya mampu berserah pada Allah. Yakin pada Dia.

4y ago

jadi sis pregnant ke x?

Mg d pmudahkan segala urusan sis. Sy doakn mg ada keajaiban yg brlaku pd sis..aamiin..jgn giveup k. N jgn stress..jika stress nti effect pd bby jika btl sis preggy..kdg2 sbb kcik sgt2 pn blh jd kita xnmpk... Dan amik ms...jg dri jgn stress2 tw.. doa yg baik2.. in shaa Allah yg baik2 juga akn brlaku pd kehidupan kita...nah sy tiupkn smgt tuk sis di sana mg tidak giveup... Dan sntiasa bersemngt.... Aja2 fightimmmm✊✊✊✊✊✊