sy ahli baru

setelah 5tahun menunggu ?? .. skrg ini adalah kandungan kedua sy .. kandungan pertama sy ggur pada usia 4weeks mcm tu tahun lps .. sekarang kandungan sy dah 20+2weeks .. doakan sy dan baby baik2 saja .. sekarang dh rs baby kick aktif sgt padahal ibu dia ni kuat tido ?? .. sblum ni sy x tau yg vibrate2 mcm perot lapa tu drpada bby yg dlm perot ni .. lps scan 17weeks bru tau tu rs bby bergerak .. ☺☺

16 Balas

Sama mcm saya.. Ank saya gugur msa 6w...now saya mngandung kndungn ke 2...dah 37w...selama 7 thun mnnti.. Alhamdulillah... Doa kn saya dipermudhkn brsalin...

sy pn same mcm sis.. 1st gugur 9wk4d bln sept thn lps.. skang dh 37wk3d..7jun dh kene serah dr sbb ade gdm.. hrp2 dipermudahkan urusan bersalin nnt.. aamiin

4y ago

hehe.. xpe sis.. jgn risau..

Alhamdulillah. Semoga awak & kita semua yg preggy sihat2 hendaknya

smg semya baik2,selamat n dipermudahkan sgla urusan......

Alhamdulillah.. Tahniah.. Moga selamat semuanya.. Aamiin

Tahniah..semoga sis n baby sihat sehinga melahirkanya..

Tahniah sis.. Smoga ibu & anak dlm kndungan sihat.

Alhamdulillah. Arap smua dipermudahkn. Amiin3

Alhamdulillah sy pregnant nk masuk 5 thun...

Alhamdulilahh tahniah sis.. jaga diri elok2