sedih

Hari ni sy jumpa doktor tuk scan baby dlm perut 10 minggu..tpi yg mengejutkan sy..teda baby dlm rahim sy cuma kantung ja ada.. Jd sy kena suruh datang balik tuk scan 2 minggu dari sekarang.. Adakah ibu2 di sni macam kes sy? Adakah sy masi ada harapan? ???

2 Balas

Dont be sad... go to other doctor please. If you are in penang, go to Dr. Aw Linda. She have very excellent skill to find hidden baby. My second pregnancy, my baby hid so well. Only she can find the baby. But too bad, its already too late, as I waited 2 weeks...

Jangan sedih sy dlu scan 8week xnampak jgk 11mggu baru nmpk

5y ago

Mom hari ni sy ada pendarahan ni..dan sy terus pergi hospital..doktor check masi nmpk kantung..pastu check dekat bawah guna yg mcm kepala itik tu..doktor cakap mmg ada darah tdk tdk byk..doktor bagi tau kes sy ni ni d kategori kes ancaman keguguran..sy sangat sedih ni..masi ada harapan ka sy ni dan baby