How do you know that you are pregnant?

1)Missing period? 2)Spotting? 3)Smell sensitivity

1301 Balas

2 Tp tym spotting blm tau lg. Ingt kan period. Sampai 5 hari tak solat gara2 ingat "cuti" sampailah rasa period kalini pelik asyik light brown. Gerak hati nk cek, Cek2 rupanya positive. Alhamdulillah

4y ago

salam sis berpa hri spotting tu

Period lmbat 2 mggu,ptg tu saje nk test sbb tgk prut bulat je kt bwh tu@xslesa ase lain..check2 tgk double line dgn trgnye..lpas tu trus kne alhn 4 bln bru bkk bku n skrg dh 31 mgu

Missed period 1 hari je .. then tergerak hati nak try UPT , try lah konon sbb dlm hati kalau xpakai sayang since husband dah belikan .. bila tengok result double line. Alhamdullillah

Awal2 Perut rasa berangin..haha.. Lucu...tp mmg bgtu pula klu sm saya.. Ksi sapu2 mnyak angin rupa2nya ada baby..😅 dan lain tu mcm besa la x priod..rasa kuat mkn dri yg biasa...

Nipple sensitive but that 2 days before expected period day. Ignore it as it maybe PMS symptoms. After missing my period only Im suspecting Im expecting. And yes.

naluri. hahaha sy saja gatal beli pregnancy test. malam tu lepas solat sebelum suami ajak bersama sy rasa tak sedap hati. g toilet pastu terus buat test. eh, positive. hahaha

1. Bangun tido rasa mcm nk pitam 2. Naluri like it came across my mind secara tetiba je tp i x fikir pn pasal pregnant that time 3. I dengar lagu andmesh i nangis 🤣

Spotting.mula2 ingat period..lpas 3 ari darah stop kluar try urine test nampak double line yang sangat pale...pastu try lagi stiap ari sampai dpt double line terang..

None of the above as I’m having irregular period. But, I felt like having fever. Husband asked me to do the test and it turned out to be positive.

1st pregnancy: missing period 2nd pregnancy: always feel hungry but im having miscarriage @3w 3rd pregnancy: smell sensitivity after a month having My miscarriage