Details Scan 19weeks

19 weeks 5 hari dah blh bt details scan tak?

Details Scan 19weeks
20 Balas

Saya semalam baru buat detail scan sis. Kandungan dah 22 weeks. Alhamdulillah, baby takde apa apa. Kalau ikutkan kemampuan baik buat detail scan untuk tahu perkembangan baby kita.

depends on klinik, mommh..better call klinik tu dulu n tanya..mcm kt klinik yg sy buat details scan, diorg terima dr 20w sampai 24w je..lebih dr tu diorg tak terima 😊

Boleh, sy buat detail scan masa 19w 5d. Sudah blh nampak jantina dgn jelas. Dn blh cek sebarang kecacatan jika ada

Sy pulak misi ckp 20week hingge 24week.. tgk klinik jgk .ade klinik dye bgtau awal² nak 22 week ke atas..

Sy scan details 17weeks 4 days.. Btw due date kite same..12/3/2020.. sy pn hri ni 19weeks 5 days.. 🤗🤗

5y ago

Aamiin Ya Rabb

Saya buat details scan 24w. Alhamdulillah puas hati. Muka pon nampak jelas. Jari tangan smu nampak jelas dah.

18 week - 24 week memang waktu yang sesuai nak buat detail scan sis 🤗

Ad tmpat bleh 18w ke ats..mcm tempat sy 22w ke ats..sy buat masa 24w

macam saye ada tanya klinik.kata nya 19weeks dah boleh buatt

Baik buat lepas 20 sbb 19 week genital belum complete