Details Scan

Ade tak mommy yang buat details scan? Penting ke details scan ni? Week ke brp sesuai utk bt details scan? #1stbaby #18weeks

6 Balas

Penting utk tahu kalau ada apa2 yg tak kena dkt baby. Doc akan scan ada sumbing ke tak, jari cukup ke tak, otak baby, jantung, buah pinggang dsb..20w-24w dh boleh buat.

penting sbb boleh tahu baby kita cukup sempurna ke tak 🤗 seeloknya 20 minggu ke ats

sy kena BT jgk details scan 7/7 ni..kandungan 20 week nanti..skg 18 week 1 day..

Penting sis details scan. Saya baru lepas buat petang semalam. Alhamdulillah...

dktr sarankan buat ms kndungan 20w-24w