Ada yang 16w scan dh nmpk gender

Tadi saya g scan doc ..kbetulan sbb nk jln jauh...pastu buat detail scan smua okay...jantina doc kata dr tngok punggung mcm llki...saya pun td..nampak pistol dia..hehhe...cuma masih awal kata doc ..sbb dya 1 posisi skrg tgh melintang, ke2 dia tak bukak kangkang hbis...tp mmg bleh nmpk kata doc tp jrg...hehe

8 Balas

Yeke sis. Wahh kalau betul lelaki tahniah. Takpa kalau sis nak lagi kepastian nanti boleh je repeat scan untuk tengok lebih jelas kan. Apa pun tahniah sis 🥰🤗

2y ago

aah...llki..nmpk gak boboinyerr ..tapi x kangkang hbis..tu pun dr tekan2 spaya bby ngangkang...hehe..tp nnti sya repeat lg..hehe

Tak buka kaki susah nak confirm. Baik tunggu baby buka kaki.

Saya 14w dah confirm baby boy sbb boy sng nmpak

nti repeat scan biasa aje.. lelaki senang nk nmpk..

sy scan hri tue 18w,xnpk jantina baby lg pn sis...

saya 18w nampak jelas angry bird. scan 2d

Better 20w keatas.

Scan semula 20w>

2y ago

Ke mcm mana sis???