New Mom

Alhamdulillah... saya telah selamat melahirkan baby boy pada 14/11/2019 @ 37 week 4 days. Emergency czer due to preeclampsia. Sesungguhnya Allah sebaik-baik perancang. Doakan mama dan baby sihat ye. Semoga apa yang kalian doakan akan berbalik kepada kalian semula. Thank you.

12 Balas

alhamdulillah tahniah sis...slamat berpantang...smoga bby n sis diberikan kesembuhan yang cepat n diberikan kesihatan yang bnyak...

Alhamdulillah.. Tahniah awak.. 😍 semoga awak dan baby sihat2 sellu dan selamat berpantang..

Alhamdulillah tahniah, selamat berpantang, semoga ibu n baby sihat² sentiasa

Alhamdulillah. Semoga baby & mommy sihat2 selalu. Aaamiinnn3 ya Allah. ⚘❤

Alhamdulillah..tahniah Puan..semoga Puan ngan anak sis sihat..Aamin

alhamdulillah, tahniah 😊 selamat berpantang.

Alhamdulillah semoga sis Dan baby sihat2 je🤲

tahniahh.... selamat berpantang...

Tahniah sis.. Slmt brpntng

Brpa bcaan bp msa prgnant sis?

5y ago

Masa pregnant approximately 140/90.. msa hari nak bersalin naik mendadak 180/100.