Pergi pangkor naik ferry/boat

10weeks, Nak tanya boleh ke naik ferry pergi pangkor? Dalam 10minit je duk dalam ferry tu. Is it okay for kandungan 10w? Dia bukan ferry sangat. More to boat besar mcm ferry gitu lahh. 10minit pergi, 10m balik. Siapa ada experience? Kalau tak boleh, kenapa ye? #firstbaby #firstmom

23 Balas

Setiap org, ketahanan rahim nya lain2 yunk. Sy baru2 ni pergi pulau perhentian.. melantun2 naik bot. Balik tu, pergi plk zoo melaka. Berlari2 tak fikir ape. Sbb sy mmg jnis aktif. Esok nye ade darah menitik dlm 2,3 titik. Bila test rupanya preggy. Tp alhamdulillah everything ok. Cumanya kt sini sy nk share, kalau awk rasa awk syg kn kdungn awk, jgn merisiko kn kndungn dan diri awk sdri. Klau naik ferry tu tenang2 air nya mcm dekat tasik its ok. Klo berombak melantun2 baik tak pyh. Semua kputusan di tgn kita.