Pergi pangkor naik ferry/boat

10weeks, Nak tanya boleh ke naik ferry pergi pangkor? Dalam 10minit je duk dalam ferry tu. Is it okay for kandungan 10w? Dia bukan ferry sangat. More to boat besar mcm ferry gitu lahh. 10minit pergi, 10m balik. Siapa ada experience? Kalau tak boleh, kenapa ye? #firstbaby #firstmom

23 Balas

Hi sis saya masa 8 weeks ada pergi pangkor. Time tu tawakal je sebab dah plan before pregnant. Alhamdulillah ok. Naik ferry biasa dari jeti marina tak ada melambung2. Dia jalan slow je. Then sampai pangkor, naik van pink, husband minta driver jgn bawak laju2.