Cari dan Menang hadiah dari Mothercare!

10 Pemenang Bertuah Bakal Memenangi Newborn Starter Tote dari Mothercare! Ikuti cara mudah ini:  Ikut theAsianparent Malaysia & Mothercare Malaysia di laman sosial Instagram dan Facebook Mothercare Malaysia. Cari perbezaan dan kongsikan jawapan anda pada ruangan komen post rasmi DI SINI. Terma & Syarat: - Hanya peserta yang memenuhi peraturan di atas layak mendapat hadiah ini - Contest akan berakhir pada 29 Januari 2023 - Keputusan adalah mutlak - Pemenang akan diumumkan melalui Instagram page kami - Pemenang perlu mengemukakan kad pengenalan (IC) untuk proses pengesahan - Tolong pastikan alamat emel dan nombor telefon disediakan sah kerana ia adalah cara untuk pemenang.

Cari dan Menang hadiah dari Mothercare!
150 Balas

Jawapan : Terdapat 1 perbezaan pada gambar kanan..Iaitu dalam 10 botol produk Snapkis baby pada barisan pertama, ada 1 botol Snapkis Baby Head-to-toe Wash tersusun dalam barisan tersebut..

jawapan : baris pertama gambar 1 ada 10 botol Snapkis Baby Face & Body Lotion baris pertama gambar 2 ada 9botol Snapkis Baby Face & body lotion dan 1 botol Snapkis Head to toe wash .

Perbezaan antara gambar 1 dan gambar 2 ialah ada gambar botol Snapkis Head-To-Toe Wash di gambar belah kanan . Gambar di sebelah kiri semua botol Snapkis Baby Face and Body Lotion ..

perbezaan gambar 1 dan 2 ialah gambar 1 ada 10 botol snapkis face&body lotion manakala di gambar 2 ada 9 snapkis face&body lotion dan 1 snapkis baby head to toe wash di rak pertama

berbezaan nya adalah pada botol ke 7 pada gambar 2 Gambar 1 -ada 10 botol snapkis face &body lotion Gambar 2 -Ada 9 botol snapkis face &body lotion Dan 1 snapkis head to toe wash

jawapan : perbezaan gambar 1 dan gambar 2 ialah botol snapkis face&body dan snapkis head to toe wash ✅follow mothercare malaysia semoga ada rezeki saya untuk menang peraduan

Perbezaan antara 2 gambar adalah pada gambar belah kanan ter dapat 1 botol snapkis head to toe wash manakala pada gambar belah kiri kesemua sekali adalah btol baby face & lotion.

jawapan nya ialah gambar 1 ada 10 botol Snapkis Face & Body Lotion dan gambar 2 ada 9 botol Snapkis Face & Body Lotion dan 1 botol Snapkis Head To Toe Wash. Done Follow All

Perbezaan antara kedua gambar adalah terdapat satu botol ‘SNAPKIS baby Head-to-Toe Wash’ sebaris dengan ‘SNAPKIS baby Face & Body Lotion’ di gambar nombor 2 🐼

gambar 1-10botol baby face & body lotion gambar 2- 9botol baby face & body lotion dan 1 botol baby head to toe wash semoga rezeki anak saya menang peraduan ini🥰