Cari dan Menang hadiah dari Mothercare!

10 Pemenang Bertuah Bakal Memenangi Newborn Starter Tote dari Mothercare! Ikuti cara mudah ini:  Ikut theAsianparent Malaysia & Mothercare Malaysia di laman sosial Instagram dan Facebook Mothercare Malaysia. Cari perbezaan dan kongsikan jawapan anda pada ruangan komen post rasmi DI SINI. Terma & Syarat: - Hanya peserta yang memenuhi peraturan di atas layak mendapat hadiah ini - Contest akan berakhir pada 29 Januari 2023 - Keputusan adalah mutlak - Pemenang akan diumumkan melalui Instagram page kami - Pemenang perlu mengemukakan kad pengenalan (IC) untuk proses pengesahan - Tolong pastikan alamat emel dan nombor telefon disediakan sah kerana ia adalah cara untuk pemenang.

Cari dan Menang hadiah dari Mothercare!
150 Balas

Perbezaan antara gambar 1 dan gambar 2 ialah botol snapkis face&body lotion dan snapkis head to toe wash 🐼 Semoga ada rezeki untuk bby. Tinggal 4minggu+ nak kuar

Beza antara gambar 1 dan 2 adalah gambar 2 ada botol bergambar panda manakala gambar 1 tiada botol bergambar panda. Done follow ig asianparent & mothercare.

jawapan: perbezaannya ialah botol snapkis face&body lotion dan snapkis head to toe wash. done follow akaun ig ✅ semoga ade rezeki saya dan baby 😊

Jawapan: Gambar Pertama: - 10 botol Snapkis Baby Face & Baby Lotion Gambar Kedua: - 9 botol Snapkis Baby Face & Baby Lotion - 1 botol Head-to-Toe Wash

Jawapan saya : 1 perbezaan Mothercare merupakan produk yang sangat dipercayai oleh kaum ibu diluar sana. Saya. Harap menjadi rezeki saya..terima kasih.

Perbezaan berada di rak teratas, botol ke-4 dari kanan: - Gambar 1 ialah Snapkis Baby Face & Body Lotion - Gambar 2 ialah Snapkis Baby Head-to-Toe Wash

Satu perbezaan: 1 botol Snapkis baby face and body lotion ➡️ 1 botol Snapkis head to toe wash di gambar sebelah kanan Ig: ww_stephanie_

Jawapan : perbezaannya ialah di gambar 1 tiada Snapkis Baby Head to Toe Wash, manakala di gambar 2 ada sebotol Snapkis Baby Head to Toe Wash..

perbezaanya adalah terselit 1 botol snapkis head to toe wash di antara botol2 snapkis baby face & body lotion pada rajah 2..terima kasih

Gambar 1: 10 botol face and body lotion Gambar 2: 9 botol face and body lotion dan 1 head to toe wash Done follow di ig dan facebook!