Kira & Menang dari Herlia!

3 Pemenang untuk menangi hadiah Valentine's day dari Herlia! Setial hadiah termasuk 1 botol Herlia supplement & 1 artisan sabun bernilai RM 300) untuk dimenangi dari Valentine's contest bulan ini! Syarat wajib pertandingan: 1) Sertai di bahagian “PERTANDINGAN” di aplikasi TAP 2) Mesti ikuti Instagram Herlia @Herlia_naturals 3) kira ♥Love dalam gambar dan jawap dekat komen di post sini 4) 3 Pemenang akan dipilih untuk memenangi Hadiah dari Herlia Terma & Syarat: - Hanya peserta yang memenuhi peraturan di atas layak mendapat hadiah ini - Contest akan berakhir pada 21 Feb 2023 - Keputusan adalah mutlak - Pemenang akan diumumkan melalui Instagram page kami - Tolong pastikan alamat, emel dan nombor telefon disediakan sah kerana ia adalah cara untuk pemenang

120 Balas

Saya sudah jumpa 25 love ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ From Herlia! Hopefully ada rezeki untuk saya dan baby first kami. Aminnn ya Rabbal'Alamin. Done Follow : @Herlia_naturals Instagram : @stayathomeeeeefml

JAWAPAN : 25 LOVE ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ DONE FOLLOW @Herlia_naturals MY INSTAGRAM : @Haniey_jue98 Semoga ada rezeki saya , Amin Ya Allah🥰.

jawapan = 25 ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ DONE FOLLOW INSTRAGRAM MY IG @atikah_othmn THANKYOU🙈 hope i can be one of the winner😍🤰🏻👀

Saya telah menjumpai 25 ❤️ Hati. Semoga ade rezeki saya untuk menang Herlia. Tak sabar nak rasa PREMIUM & hand picked Raja Segala Halia . Bentong Ginger yg penuh dengan nutrisi dan kaya dengan khasiatnya. InshaAllah amin😍😍😍

Saya telah jumpe 25 ❤️ , harap rezeki berpihak kepada saya , teringin nk try produk ni , mana tahu serasi , harap herlia naturals memilih saya sebagai pemenang 🤍🤍 btw nama ig Saya : sarah.syrkvi 🖤

There are 25 loves spotted in the picture! Awww I can sense the love is in the air 🥰💕💕💕💕💕 Must be a great Valentine to be celebrated with the products from Herlia Naturals 💕💕💕💕

25 love ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

25 love merah ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Jawapan: 25 LOVE ❤️ ✅ Done Join Contest & Follow IG @Herlia_naturals Ig Handle: syzaaqilah Semoga ada rezeki saya utk menang..Thank you 🫰🏻

jawapannya ada 25 ❤️ LOVE ✅done follow Terima kasih #herlia_naturals adakan contest yg menarik..moga ade rezeki untuk saya.. ig :mummy_raudhah