Bawa pulang Rimba Learning Tower Untuk Dimenangi!

Syarat wajib pertandingan: Ikuti cara mudah ini: Ikut theAsianparent Malaysia dan Aden & Ren di laman sosial Instagram Komen "Saya ingin memenangi 'Rimba learning tower’ untuk bayi saya kerana..." DI POST INI Kongsikan screenshot komen anda di post rasmi DI SINI Terma & Syarat: - Hanya peserta yang memenuhi peraturan di atas layak mendapat hadiah ini - Contest akan berakhir pada 06 Disember 2022 - Keputusan adalah mutlak - Pemenang akan diumumkan melalui emel dari theAsianparent - Tolong pastikan alamat emel dan nombor telefon disediakan sah kerana ia adalah cara untuk pemenang.

Bawa pulang Rimba Learning Tower Untuk Dimenangi!
56 Balas

Saya ingin memenangi “Rimba Learning Tower” untuk anak-anak saya Muhammad Hamzah dan Nur Aara kerana: - Sebagai seorang ibu berkerja dirumah saya inginkan kemudahan dalam mendidik anak untuk berdikari dengan pengawasan saya disisi mereka sambil saya berkerja. Dengan adanya learning tower ini, dapat memudahkan saya mengajar mereka memasak, memotong sayur dan pelbagai aktiviti harian dirumah. Instead of putting high limitations due to my circumstances of a working mom at home, this tool will definitely helps me fulfilling my duty as a mom and 1st educator to my children 💪🏼🥰 - Bahan dan reka bentuk learning tower daripada Aden & Ren ini sangat selamat dan mesra alam kerana diperbuat daripada kayu yang disalut dgn lilin lebah, berbanding produk pasaran lain, diperbuat daripada plastik amat yang boleh membahayakan kanak-kanak jika terdapat kecacatan dan kerosakan pada barang tersebut. Reka bentuk yang unik serta struktur yang memudahkan serta selamat bagi penggunaan kanak-kanak. ✅🌿 Kesimpulannya saya amat bahagia jika dapat membawa pulang Rimba Learning Tower sebagai hadiah ulang tahun ank saya yg pertama lahir pada 24/11/2020, 🤭🤭dapat dia tolong saya memasak di dapur dengan adik dia😍😍 jika ini rezeki untuk anak saya, Alhamdulillah, jika bukan Allah lebih mengetahui apa yang terbaik

Saya ingin memenangi 'Rimba learning tower' untuk bayi saya kerana bayi saya yang kini berumur 1 tahun pernah mengalamai pendarahan dalam kepala akibat terjatuh. Walaupun pendarahan yang minor hasil dari keputusan CT Scan, namun telah memberi kesan yang besar. Sekarang bayi masih lagi follow up, pembesarannya seperti biasa namun hati seorang ibu tetap risau kerana bayi saya sangat aktif memanjat tangga, kerusi dll. Sebelum ini saya tidak tahu kehadiran Rimba Learning Tower ini, setelah melihat Aden&Ren di Instagram barulah saya faham fungsi dan keistimewaannya.s Saya sangat suka seperti sesuatu yang dicari selama ini dan mahu memenanginya untuk bayi saya kerana pada saya ianya sangat terbaik dalam mengawal tingkahlaku bayi saya dan mengelakkan kecederaan berulang terutama saya ketika saya menyediakan makanan, membasuh pakaian, memberi makanan dan pelbagai lagi. Disamping dapat pantau anak, saya juga dapat Bonding Time bersamanya sambil-sambil melakukan kerja kerana bayi saya sangat suka berkepit dan sentiasa mengikuti saya kemana sahaja saya pergi. Banyak lagi yang ingin diluahkan sebab saya mahu memenangi Rimba Learning Tower ini, tetapi ianya akan menjadi karangan yang panjang. Oleh itu, saya berharap ada rezeki shaffia Qaisara untuk menggunakan Rimba Learning Tower ini. Amin,🤲.

Saya ingin memenangi 'Rimba learning tower' untuk bayi saya kerana bayi saya yang kini berumur 1 tahun pernah mengalamai pendarahan dalam kepala akibat terjatuh. Walaupun pendarahan yang minor hasil dari keputusan CT Scan, namun telah memberi kesan yang besar. Sekarang bayi masih lagi follow up, pembesarannya seperti biasa namun hati seorang ibu tetap risau kerana bayi saya sangat aktif memanjat tangga, kerusi dll. Sebelum ini saya tidak tahu kehadiran Rimba Learning Tower ini, setelah melihat Aden&Ren di Instagram barulah saya faham fungsi dan keistimewaannya. Saya sangat suka seperti sesuatu yang dicari selama ini dan mahu memenanginya untuk bayi saya kerana pada saya ianya sangat terbaik dalam mengawal tingkahlaku bayi saya dan mengelakkan kecederaan berulang terutama saya ketika saya menyediakan makanan, membasuh pakaian, memberi makanan dan pelbagai lagi. Disamping dapat pantau anak, saya juga dapat Bonding Time bersamanya sambil-sambil melakukan kerja kerana bayi saya sangat suka berkepit dan sentiasa mengikuti saya kemana sahaja saya pergi. Banyak lagi yang ingin diluahkan sebab saya mahu memenangi Rimba Learning Tower ini, tetapi ianya akan menjadi karangan yang panjang. Oleh itu, saya berharap ada rezeki shaffia Qaisara untuk menggunakan Rimba Learning Tower ini. Amin,🤲.

Saya ingin memenangi 'Rimba Learning Tower' untuk bayi saya kerana ia akan menjadi salah satu kebaikan dan kegembiraan untuk si kecil saya😊.Kerana saya tahu, dengan adanya Rimba Learning Tower ini, ia dapat mengembangkan lagi keupayaan dan kemahiran anak saya.Contohnya, dia dapat belajar berdiri sambil mencabut sticker dan juga dapat belajar memanjat, serta dapat menemani saya di dapur tanpa berasa bosan.Saya pasti anak saya akan sangat menyukainya. Bukan setakat anak saya sahaja yang gembira, sudah pastilah saya juga gembira kerana Rimba Learning Tower akan memudahkan lagi kerja saya. Saya tidak lagi perlu mundar mandir dari dapur ke ruang tamu hanya untuk memastikan anak saya dalam keadaan yang selamat. Saya juga yakin dengan barangan keluaran Aden and Ren kerana ia diperbuat dari local rubber wood dan coating organis beeswax yang mana ia selamat untuk bayi saya🤭Akhir kata, rekaan dari Kanada ini amat sesuai untuk setiap penjuru rumah apatah lagi ianya adalah keluaran bumiputera kita.❤️Saya bangga terhadap Aden and Ren atas pencapaiannya.Teruskan kecemerlangan kalian sehingga mengharumkan nama Negara 🇲🇾. LOTS OF LOVE,LESS OF HATE

Saya ingin memenangi “Rimba Learning Tower” untuk bayi saya kerana : - First, it is made with sustainably sourced local rubber wood with organic beeswax finished so it is natural and of course save for baby. Choosing a natural baby product is a must in my list. 😁 - Second, the design is very aesthetic and can fit easily into my home interior with the nature touch. A bonus point for it as it can fit seamlessly anywhere in my house as the aesthetic design that is very beautiful and classy suit every corner the house. 😍 - Third, it can help a lot my baby during mealtime as it give “free” movement making her enjoy her meal more. Other than that, it can help my baby accompany me while I do house chores such as prepare meal, cleaning dishes and cooking. It would help a lot as I can always watch her rather than living my baby playing on the playmat by herself. It is for safety too ! 🥰 This Rimba Learning Tower is such a good and well thought design for baby. I really love it and hoping to win one. 💕 Thank you 😊

2y ago

Screenshot done ✅

Saya ingin memenangi 'Rimba Learning Tower' kerana ia boleh membantu anak saya dalam 3 aspek yang penting iaitu : Fizikal, Mental dan Environment. Secara Fizikal anak saya akan lebih aktif dan Otot kaki dan tangan anak akan menjadi lebih kukuh sewaktu bermain dan memanjat dengan selamat. Dari aspek mental, anak saya akan mengenalpasti Rimba Learning Tower adalah sebuah permainan/peralatan untuk memanjat dan melihat apa ibu bapa sedang buat sama ada di dapur ataupun di bilik komputer. Secara automatic anak akan menjadi lebih bonding bersama ibu dan bapa. Dari segi environmental pula Rimba Learning Tower diklasifikasi sebagai user friendly dan tidak menjadi hazard kepada anak dan ini adalah salah satu sebab yang Utama ibu bapa bijak memilih Rimba Learning Tower sebagai pilihan untuk anak. Kesimpulanya Rimba Learning Tower ini akan menjadi rakan teman anak saya dan juga pada masa yang sama dapat mempertingkatkan kekuatan Fizikal, perkembangan mental dan persekitaran yang selamat.

Saya ingin memenangi ‘Rimba Learning Tower’ untuk bayi saya kerana tidak lama lagi, bayi saya akan mula duduk&berdiri. Rimba Learning Tower mesti boleh bantu perkembangan bayi saya! Instead of letak bayi saya di walker dan bermain2 sendiri, dengan Rimba Learning Tower from Aden & Ren ini, bayi saya boleh ada sentiasa dekat dengan saya contohnya semasa penyediaan makanan si manja di dapur. Dapat saya spend time bonding bersama bayi saya walaupun semasa saya tengah buat kerja di dapur. Selain itu, Rimba Learning Tower diperbuat dari local rubber wood dan coating organic beeswax! Wah ini memang plus point yang sangat istimewa daripada Aden & Ren! Bahan2 organic dan natural semestinya menjadi pilihan saya untuk bayi saya. Tiada keraguan ✅✅✅ Design Montessori-inspired juga sangat estetik dan evergreen. Boleh digunakan dari generasi ke generasi. Boleh passover untuk adik nya pulak nanti 🥰🥰🥰 Terima kasih TAP dan Aden&Ren untuk giveaway yg awesome ni!

2y ago

Screenshot

Saya ingin memenangi "Rimba Learning Tower" untuk bayi saya kerana... This Montessori-inspired product can let my baby to accompany me while preparing meals in the kitchen, while doing laundry, or other household chores. He can helps me with simple tasks so that He can improves his skills and abilities. 🍳🧺 It is safe and secure as it is made of solid rubber hardwood, finished with organic beeswax. Yes, ORGANIC! It's really my top priority when choosing baby product. 🍀🐝 The design is very natural and futuristic, so it matches my home interior, making my home more AESTHETIC. 🏡✨ I am very interested to have it at home. Look forward to bringing it home from this giveaway by Aden & Ren and theAsianparent Malaysia. 🏆🎊 Thank you for this opportunity ❤️👩 Hanna Dewi Rosalina {✅ followed @adenandren & @theasianparent_my}

2y ago

Comment screenshot 🥰

"Saya ingin memenangi 'Rimba Learning Tower' untuk bayi saya kerana dia mempunyai sifat ingin tahu yang sangat kuat dan dia amat suka turut serta dalam aktiviti harian kami. Kami juga amat menggalakkan pembelajaran secara montessori di rumah untuk membentuk sifat berdikari dan kebebasan membuat pilihan. Dia sudah boleh berjalan dan setiap kali kami ke dapur dia pasti akan ikut kami. Akan tetapi, dia tidak dapat melihat apa yang kami lakukan di atas kaunter dapur kerana terlalu tinggi untuknya. Jadi dia akan selalu meminta kami untuk mendukungnya supaya dia dapat melihat apa yang kami sedang lakukan. Dengan 'Rimba Learning Tower' ini, aktiviti pembelajaran dan pengajaran secara montessori di rumah kami akan menjadi lebih menarik dan pelbagai! ❤️

Saya ingin memenangi 'Rimba Learning Tower' untuk bayi saya kerana dia mempunyai sifat ingin tahu yang sangat kuat dan dia amat suka turut serta dalam aktiviti harian kami. Kami juga amat menggalakkan pembelajaran secara montessori di rumah untuk membentuk sifat berdikari dan kebebasan membuat pilihan. Dia sudah boleh berjalan dan setiap kali kami ke dapur dia pasti akan ikut kami. Akan tetapi, dia tidak dapat melihat apa yang kami lakukan di atas kaunter dapur kerana terlalu tinggi untuknya. Jadi dia akan selalu meminta kami untuk mendukungnya supaya dia dapat melihat apa yang kami sedang lakukan. Dengan 'Rimba Learning Tower' ini, aktiviti pembelajaran dan pengajaran secara montessori di rumah kami akan menjadi lebih menarik dan pelbagai! ❤️