Selesaikan Puzzle & Menang Mainan Dari Aden & Ren!

Masa untuk menang produk bayi dari Aden & Ren. Sertai dan lihat cara mudah untuk menang di sini: https://community.theasianparent.com/contest/selesaikan-puzzle-menang-mainan-dari-aden-ren/1784

Selesaikan Puzzle & Menang Mainan Dari Aden & Ren!
283 Balas

Jawapan saya ada lah A 🥰 Saya harap sangat dapat menang untuk anak lelaki saya. Anak saya dalam fasa “curious” dan nak explore semua perkara. Dia sangat suka teman saya didapur. Dgn adanya Rimba Learning Tower ini dia dapat teman saya didapur dalam keadaan yg selamat. Learning Tower ini sangat bagus utk perkembangan anak anak kerana dapat meningkatkan kemahiran dan motor skill mereka. Mereka juga dpt belajar berdikari dgn adanya learning tower ini 🥰 Saya harap sangat saya adalah org yg bertuah kali ni 💓

Jawapan : A Semoga ada rezeki anak saya (Arfa Mikayla) utk dapatkan Rimba Learning Tower dri Aden & Ren😍 RESPONSIBILITY and INDEPENDENCE are big words for our children but they may start to learn it with this Rimba Learning Tower 🥰 the best thing is that this Rimba Learning Tower has adjustable heights so it can be used until my child is 7 years old☺️

Jawapan : A semoga ada rezeki anak saya untuk mendapatkan Rimba Learning Tower dari Aden & Ren. Rimba Learning tower ini sgt bagus untuk perkembangan anak anak untuk melatih kemahiran motor kasar mereka dan kekuatan otot anak yang sedang membesar!boleh juga membantu memastikan keselamatan anak anak 😍 follow ig

Jawapan ❤️ A Semoga ada rezeki untuk anak saya Nur Arissa Humairah 😍😃 untuk hadiah Dari Rimba Learning Towee dari ADEN & REN. Membantu pekembangan otot baby Dan proses pembelajaran. Sangat bagus untuk bagi kepada anak-anak dalam proses pembesaran.🥰🥰🥰🥰

Jawapan padanan yang betul adalah A. Pertama kali join contest ☺️ sebelum ni tak sempat join dah tamat tarikh. Semoga dikurniakan rezeki buat anak saya, Inara Aisyah Binti Mohd Salihim dapat Rimba Learning Tower dari Aden & Ren in sya Allah, aamiin.

Jawapan : A Harap ada rezeki anak saya Nur Fathiya Zahrah..Dah 3 kali join contest untuk menang Rimba Learning Tower ni tapi belum ada rezeki..semoga kali ni ada rezeki boleh bagi sebagai hadiah hari jadi nya yang pertama ❤️

Jawapan saya A Semoga ada rezeki buat putera ksyangan saya, Muhammad Indra El Hasiq❤️ untuk ada permainan Rimba Learning Tower dari Aden & Ren ni. In shaa allah, membantu sgt2 untuk tingkat kan kemahiran motor anak saya.

My answer is A I never really participate in other quiz before and this is my first as i believe this tower would really help my son to learn and build his confidence. May luck be in my son side. Ameen. Thank you Aden & Ren.

My answer is A I hope I will win this contest for my 21 months son. This learning tower will help him to be independent, improve his practical skills and build his confidence. Thank you Aden&Ren for this oppurtunity 😊

Jawapannya A! semoga ada rezeki untuk anak saya menang Rimba Learning Tower dari Aden & Ren. Sangat bagus untuk anak2 untuk membina dan menguatkan otot mereka lebih2 lagi utk yg baru belajar 'ada kaki'.