ISTIMEWA BANTUAN CAR SEAT DENGAN KERJASAMA BERJAYA SOMPO & CROLLA

BANTUAN CAR SEAT ISTIMEWA KEPADA 10 KELUARGA BERTUAH UNTUK MEREKA YANG KURANG BERKEMAMPUAN. . Adakah gabungan pendapatan isi rumah anda RM4,000.00 ke bawah? Jika ya, ini peluang untuk anda! Jadi salah satu keluarga yang bertuah untuk membawa pulang Car Seat Istimewa dengan kerjasama Berjaya Sompo & Crolla. Komen umur anak anda dan mengapa anda memerlukan sebuah car seat, di post rasmi ini. . Semoga keluarga anda berjaya ya, parents TAP 😘

ISTIMEWA BANTUAN CAR SEAT DENGAN KERJASAMA BERJAYA SOMPO & CROLLA
296 Balas

assalamualaikum dear ADMIN TAP, anak saya sekarang almost 4year+ yg sulong & coming soon in 2022 almost 29weeks. hopefully, ada rezki anak kedua saya untuk mempunyai car seat yg lebih selesa, sbb before this anak sulong sy hanya guna yg ank cousin punya carseat, itu pun "pinjaman" smentara sbb tempat sy kerja, lbih kurang 20minit dari rumah, dgn kerja yg xmenentu sy&suami.. susah senang kami xdpt nak dilafazkan kerana tlalu strugle utk anak sulong kami yg nak masuk usia 9bulan+ baru dapat merasa ada kereta (secondhand-proton wira darkgrey) dan smpai skrg, itu lah kendraan kami satu-satunya.. agk sukar utk kami sbgai parent muda 20-an yang bru hbis studies&still mencari kerja tetap utk nak survive keperluan "tempat tinggal, kenderaan, mknan, susu, pampers, maintanance kndraan, medical, yuran belajar dn lain²" apatah lagi utk berikan kselesaan&khendak pd ank²/diri sdri. skrg hampir 6tahun pkahwinan kami yg serba kekurangan, alhamdulilah, dgn rezki&dgaan yg kami tempuh selama ini sbgai parent.. buatkan kmi lbih matg, kuat& tabah utk harungi dugaan yg akn datang.. saya berharap dengan adanya "BANTUAN CAR SEAT" dari the assiant parent ini dapat memudahkan lagi urusan keluarga kami utk bergerak kemana² tempat dgn keselamatan yg lebih terjamin untuk baby 2022 nanti (due 10/1/2022).. sekian, terima kasih Theassiantparent, Berjaya Sompo & Crolla, telah mengadakan pertandingan sperti ini kerana ramai parent mgkin senasib dgn khidupan serba kekurangan mcm sy, saya hanya mencuba nasib sekiranya ada tuah rezki anak.. insyallah, amin.........😍😍