Car Seat dari Snapkis Untuk Dimenangi! Jom Sertai Cabaran 7 Hari Log In App!

Bulan baru, hadiah baru! Untuk bulan November ini kami ingin mencari pengguna bertuah untuk membawa pulang car seat bayi dari Snapkis! Anda rasa anda layak menang? Haa, jom sertai di sini:

Car Seat dari Snapkis Untuk Dimenangi! Jom Sertai Cabaran 7 Hari Log In App!
774 Balas

HARI 5 Jumaat, 10 November 2023 ✅ Done follow IG @theasianparent_my & @snapkis_my Hai thank you TAP dan SNAPKIS buka peluang untuk memenangi Snapkis Transformers. Dengan warna Blue Melange dan Grey, satu kombinasi yang cantik. Saya suka dengan saiz yang tidak terlampau besar (W45 x L47 x H59) dan tidak terlalu berat (4.7kg) tetapi ianya sangat tegap untuk anak anak selesa di dalam carseat walau dengan perjalanan yang jauh dan ambil masa yang panjang. Snapkis Transformers Car Seat ni sesuai untuk newborn hingga ke 18kg anggaran (4 tahun). sangat safety kerana ada -Side-Impact Protection System -5-Point Harness System -3-Position Reclining Backrest -Comes with new born insert -Can be used with a 3-point seat belt semoga ada peluang untuk saya memenangi car seat snapkis untuk kali ini. 🫶🏼 #CheckInTAP7Hari IG - nadinethebossbaby

HARI 6 Sabtu, 11 November 2023 ✅ Done follow IG @theasianparent_my & @snapkis_my Hai thank you TAP dan SNAPKIS buka peluang untuk memenangi Snapkis Transformers. Dengan warna Blue Melange dan Grey, satu kombinasi yang cantik. Saya suka dengan saiz yang tidak terlampau besar (W45 x L47 x H59) dan tidak terlalu berat (4.7kg) tetapi ianya sangat tegap untuk anak anak selesa di dalam carseat walau dengan perjalanan yang jauh dan ambil masa yang panjang. Snapkis Transformers Car Seat ni sesuai untuk newborn hingga ke 18kg anggaran (4 tahun). sangat safety kerana ada -Side-Impact Protection System -5-Point Harness System -3-Position Reclining Backrest -Comes with new born insert -Can be used with a 3-point seat belt semoga ada peluang untuk saya memenangi car seat snapkis untuk kali ini. 🫶🏼 #CheckInTAP7Hari IG - nadinethebossbaby

HARI 4 Khamis, 9 November 2023 ✅ Done follow IG @theasianparent_my & @snapkis_my Hai thank you TAP dan SNAPKIS buka peluang untuk memenangi Snapkis Transformers. Dengan warna Blue Melange dan Grey, satu kombinasi yang cantik. Saya suka dengan saiz yang tidak terlampau besar (W45 x L47 x H59) dan tidak terlalu berat (4.7kg) tetapi ianya sangat tegap untuk anak anak selesa di dalam carseat walau dengan perjalanan yang jauh dan ambil masa yang panjang. Snapkis Transformers Car Seat ni sesuai untuk newborn hingga ke 18kg anggaran (4 tahun). sangat safety kerana ada -Side-Impact Protection System -5-Point Harness System -3-Position Reclining Backrest -Comes with new born insert -Can be used with a 3-point seat belt semoga ada peluang untuk saya memenangi car seat snapkis untuk kali ini. 🫶🏼 #CheckInTAP7Hari IG - nadinethebossbaby

Post reply imageGIF

HARI 2 Selasa, 7 November 2023 ✅ Done follow IG @theasianparent_my & @snapkis_my Hai thank you TAP dan SNAPKIS buka peluang untuk memenangi Snapkis Transformers. Dengan warna Blue Melange dan Grey, satu kombinasi yang cantik. Saya suka dengan saiz yang tidak terlampau besar (W45 x L47 x H59) dan tidak terlalu berat (4.7kg) tetapi ianya sangat tegap untuk anak anak selesa di dalam carseat walau dengan perjalanan yang jauh dan ambil masa yang panjang. Snapkis Transformers Car Seat ni sesuai untuk newborn hingga ke 18kg anggaran (4 tahun). sangat safety kerana ada -Side-Impact Protection System -5-Point Harness System -3-Position Reclining Backrest -Comes with new born insert -Can be used with a 3-point seat belt semoga ada peluang untuk saya memenangi car seat snapkis untuk kali ini. 🫶🏼 #CheckInTAP7Hari IG - nadinethebossbaby

Post reply imageGIF

HARI 7 Ahad, 12 November 2023 ✅ Done follow IG @theasianparent_my & @snapkis_my Hai thank you TAP dan SNAPKIS buka peluang untuk memenangi Snapkis Transformers. Dengan warna Blue Melange dan Grey, satu kombinasi yang cantik. Saya suka dengan saiz yang tidak terlampau besar (W45 x L47 x H59) dan tidak terlalu berat (4.7kg) tetapi ianya sangat tegap untuk anak anak selesa di dalam carseat walau dengan perjalanan yang jauh dan ambil masa yang panjang. Snapkis Transformers Car Seat ni sesuai untuk newborn hingga ke 18kg anggaran (4 tahun). sangat safety kerana ada -Side-Impact Protection System -5-Point Harness System -3-Position Reclining Backrest -Comes with new born insert -Can be used with a 3-point seat belt semoga ada peluang untuk saya memenangi car seat snapkis untuk kali ini. 🫶🏼 #CheckInTAP7Hari IG - nadinethebossbaby

HARI 1 Isnin, 6 November 2023 ✅ Done follow IG @theasianparent_my & @snapkis_my Hai thank you TAP dan SNAPKIS buka peluang untuk memenangi Snapkis Transformers. Dengan warna Blue Melange dan Grey, satu kombinasi yang cantik. Saya suka dengan saiz yang tidak terlampau besar (W45 x L47 x H59) dan tidak terlalu berat (4.7kg) tetapi ianya sangat tegap untuk anak anak selesa di dalam carseat walau dengan perjalanan yang jauh dan ambil masa yang panjang. Snapkis Transformers Car Seat ni sesuai untuk newborn hingga ke 18kg anggaran (4 tahun). sangat safety kerana ada -Side-Impact Protection System -5-Point Harness System -3-Position Reclining Backrest -Comes with new born insert -Can be used with a 3-point seat belt semoga ada peluang untuk saya memenangi car seat snapkis untuk kali ini. 🫶🏼 #CheckInTAP7Hari IG - nadinethebossbaby

Post reply imageGIF

HARI 3 Rabu, 8 November 2023 ✅ Done follow IG @theasianparent_my & @snapkis_my Hai thank you TAP dan SNAPKIS buka peluang untuk memenangi Snapkis Transformers. Dengan warna Blue Melange dan Grey, satu kombinasi yang cantik. Saya suka dengan saiz yang tidak terlampau besar (W45 x L47 x H59) dan tidak terlalu berat (4.7kg) tetapi ianya sangat tegap untuk anak anak selesa di dalam carseat walau dengan perjalanan yang jauh dan ambil masa yang panjang. Snapkis Transformers Car Seat ni sesuai untuk newborn hingga ke 18kg anggaran (4 tahun). sangat safety kerana ada -Side-Impact Protection System -5-Point Harness System -3-Position Reclining Backrest -Comes with new born insert -Can be used with a 3-point seat belt semoga ada peluang untuk saya memenangi car seat snapkis untuk kali ini. 🫶🏼 #CheckInTAP7Hari IG - nadinethebossbaby

Post reply imageGIF

Hari ke 7 15.11.2023 Terima Kasih SNAPKIS DAN THE ASIANPARENT kerana telah memberi peluang kepada semua ibu2 hamil untuk menyertai peraduan yang begitu menarik iaitu memenangi sebuah carseat ini menunjukkan bahawa SNAPKIS dan THEASIANPARENT cakna terhadap keperluan para ibu dan sanggup untuk memberi pertolongan kepada para ibu supaya dapat memiliki car seat tersebut kerana kita tahu bahawa tidak semua keluarga mampu untuk mengeluarkan duit keprluan untuk membeli carseat malah lebih mengutamakan barang2 yang lain seperti susu atau pampers baby dan sekali lagi saya ingin mengucapkan terima kasih atas peraduan cabaran #CheckInGap7Hari bersama SNAPKIS dan TheASIANPARENT. Semoga lebih banyak peraduan begini dapat diadakan kelak untuk membantu para-para ibu di Malaysia. Syabas SNAPKIS Syabas THEASIANPARENT.

Haii semua follower The Asian Parents & Snapkis 🧡 Day 1 check in ✅ 3 NOVEMBER 2023 Terima kasih The Asian Parent Malaysia, apps yang sangat2 bermanfaat especially for me first time mom 🫶🏻 Dan barang2 dekat snapkis sangat2 best dan comel 🥹 mudah-mudahan one day dapat collect semua barang dr snapkis 😍🤭 Moga ada rezeki utk my firstborn 🥰❤️ mudah untuk mommy pergi kerja drive sendiri kalau ada carseat ni, baby duduk diam2 dalam tu ya. Mommy nak drive pun senang hati sebab rasa safety 😍 Moga Allah murahkan rezeki kita ya nakk 👶🏻 Kalau dapat allocation carseat ni boleh lah mommy spend kat keperluan penting yg lain 🥹 Done follow instagram @theasianparent_my & @snapkis_my

Day 2 , 5 NOVEMBER 2023. ✅ Hai The Asian Parents & Snapkis Malaysia. Terima kasih kerana telah memberi peluang untuk saya dan mommy-mommy yang lain mencuba peluang untuk menang carset dari Snapkis dengan menyertai #CabaranTap7hari Sejujurnya saya baru tahu yang Snapkis ada carseat. Sebelum ini saya hanya tahu snapkis ada wet tissue dengan feeding tools untuk baby and toddles. Semoga ada peluang untuk saya dan baby yang akan lahir nanti memenangi carset Snapkis. Sekurang-kuranngnya hadiah ini boleh meringankan sedikit beban saya sekeluarga lagi-lagi pada zaman inflansi ini. Terima kasih The Asian Parents & Snapkis Malaysia! ❤️ ig : @zaliaramli