Anda perlukan bantuan untuk mengajar anak duduk di carseat?

Anak-anak selalu merengek atau tantrum apabila diletakkan di car seat? Mulakan seawal usia membiasakan anak dengan car seat akan membantu anda. Di sini kami kongsikan 8 tips untuk melatih anak duduk di carseat! Baca di sini: https://my.theasianparent.com/6-tip-membiasakan-anak-dengan-car-seat

Anda perlukan bantuan untuk mengajar anak duduk di carseat?
4 Balas

Kami dah pasangkan baby carseat lebih sebulan sebelum saya bersalin. Sayangnya belum guna lagi sebab kereta breakdown sebelum saya bersalin.Lepas bersalin dah penghujung Ramadan. langsung hantar bengkel minggu ke-3 slps bersalin. 😁 Tak sampai hajat anak duduk dlm carseat selepas keluar wad. pindahkan carseat ke kereta lain pun tak guna lagi carseat tu sbb bawa anak ke klinik je buat masa ni, trafik di tempat drop penumpang memang sesak, so, atas sebab nak cepat keluar drpd kereta, tak nak kereta belakang menunggu lama, tak juga guna car seat. 😅 Carseat oh carseat anak .. bila lah anak kami nak rasmikan ni. 😁

🥰 ya cuba konsisten

nanti baca

❤️