ISTIMEWA BANTUAN CAR SEAT DENGAN KERJASAMA BERJAYA SOMPO & CROLLA

BANTUAN CAR SEAT ISTIMEWA KEPADA 10 KELUARGA BERTUAH UNTUK MEREKA YANG KURANG BERKEMAMPUAN. . Adakah gabungan pendapatan isi rumah anda RM4,000.00 ke bawah? Jika ya, ini peluang untuk anda! Jadi salah satu keluarga yang bertuah untuk membawa pulang Car Seat Istimewa dengan kerjasama Berjaya Sompo & Crolla. Komen umur anak anda dan mengapa anda memerlukan sebuah car seat, di post rasmi ini. . Semoga keluarga anda berjaya ya, parents TAP 😘

ISTIMEWA BANTUAN CAR SEAT DENGAN KERJASAMA BERJAYA SOMPO & CROLLA
296 Balas

assalamualaikum dan salam sejahtera. mamyja seorang Suri rumah dan runner separuh masa .mamyja menghadapi masalah slipdisc Yang agak Kritikal Dari sebelum kahwin sehingga telah dikurniakan seorang cahaya mata. walaupun Dr ad nasihat Kan mamyja supaya tidak mengandung,tetapi rezki Tuhan, mana boleh tolak Kan😆mamyja dikurniakan seorang babyboy dengan berat 4kg sewaktu lahir Dan sekarang babyboy dah 5 Bulan dgn berat 9kg+😆. bayangkan mamyja ad sakit slipdisc yang mengehadkan mamyja untuk urus baby dengan sempurna,tapi mamyja cuba Yang terbaik juga untuk besarkan baby dengan bantuan suami Dan keluarga tersayang. bila baby dah nak masuk 10kg ni, memang mamyja X boleh dukung lama- lama. baby pulak melasak tak mau duduk dibawah. sebabkan pkp ni,mamyja perlu bantu suami untuk menampung perbelanjaan keluarga. jadi walaupun sakit,mamyja kena kuat.😍 mamyja buat runner partime. tolong cod makanan Dan sebagainya.mamyja berkeinginan sangat nak memiliki sebuah carseat untuk baby tapi sebabkan ekonomi keluarga Masih tak stabil,jadi pendam dulu hasrat nak ada carseat Tu😆 ,kalau Ada carseat, boleh bawa baby pergi buat runner dengan kereta sebab tak ada yang boleh jaga baby di rumah. dan mamyja pun Masih ad rawatan temujanji Di hospital untuk masalah kesihatan mamyja. jadi perlu ulang alik ke hospital .kalau ad carseat, InsyaAllah bakal mudahkan urusan mamyja sekeluarga.😍 semoga terselit rezki baby fayyadh and mamyja dalam programs Bantuan carseat by Berjaya Sompo&Crolla serta theAsianparent Malaysia😍😍😍 terima kasih. theAsianparent Malaysia Berjaya Sompo & Crolla love💕, mamyja