ISTIMEWA BANTUAN CAR SEAT DENGAN KERJASAMA BERJAYA SOMPO & CROLLA

BANTUAN CAR SEAT ISTIMEWA KEPADA 10 KELUARGA BERTUAH UNTUK MEREKA YANG KURANG BERKEMAMPUAN. . Adakah gabungan pendapatan isi rumah anda RM4,000.00 ke bawah? Jika ya, ini peluang untuk anda! Jadi salah satu keluarga yang bertuah untuk membawa pulang Car Seat Istimewa dengan kerjasama Berjaya Sompo & Crolla. Komen umur anak anda dan mengapa anda memerlukan sebuah car seat, di post rasmi ini. . Semoga keluarga anda berjaya ya, parents TAP 😘

ISTIMEWA BANTUAN CAR SEAT DENGAN KERJASAMA BERJAYA SOMPO & CROLLA
296 Balas

Assalamualaikum💕... Terutama sekali saya ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada The Asian Parent dgn kerjasama Berjaya Sompo Insurance dan Crolla kerana telah mengadakan program CSR ini. Disini ingin saya memperkenalkan diri saya yg merupakan seorang yg baru digelar ibu kepada anak saya yg bernama Muhammad Harith Irfan yg baru berusia sebulan lebih.. Semoga ada rezeki anak saya terselit untuk memenangi Sebuah Car seat tersebut kerana ianya membantu dan memudahkan serba sedikit bg saya untuk menghantar anak saya ke rumah pengasuh apabila saya sudah bermula kerja nanti dan saya tidak terlalu risau mengenai keselamatan beliau kerana dgn adanya car seat ini anak saya dapat duduk diam didalamnya... Dimana saya mengetahui bahawa car seat adalah sangat penting bg bayi dan kanak-kanak untuk mengelakkan mereka dari tercedera semasa kemalangan dimana ia dapat mengurangkan impak kpd kemalangan... Serta Car seat ini juga dapat membantu ibubapa seperti saya untuk memberi tumpuan (fokus) semasa pemanduan... Selain itu, dgn adanya car seat ini anak saya dapat duduk diam dalam kereta dan membuat kan beliau tidak lasak semasa perjalanan apabila ia menjangkau usia setahun dan keatas nanti... Dan akhir sekali car seat adalah sangat penting bagi perjalanan jarak jauh kerana bayi atau kanak-kanak akan rasa lebih santai sepanjang perjalanan dan ibubapa berasa gembira dan boleh fokus kpd pemanduan... Akhir sekali saya akhiri dgn ucapan ribuan terima kasih kepada The Asian Parent, Berjaya Sompo Insurance dan Crolla kerana telah menganjurkan program CSR ini dan ia sedikit sebanyak dapat membantu saya untuk memiliki car seat ini disaat keadaan ekonomi seperti begini... Semoga terselit rezeki anak saya untuk memiliki car seat tersebut... Aminn....☺️🤲 Sekian terima kasih... ☺️💕