Lemah. Please Share Your Thought N Experience

1 whole day xde selera langsung. Rasa nk muntah je. Nk paksa mkn pun xboleh. Till now xboleh nk mkn ape2. Gastric/medu yg agak teruk siang td. Smpai rasa nk pitam. N why la rasa perut ni mcm makin kecik n lembik je. Risau sngt. Skrng dah 16 weeks. Normal ke rasa mcm ni?

2 Balas

Better jmpa doktor sis.. risau betul tu... sy dlu xlalu nk makan... jd sy xambk ap2 jenis daging... mkn sayur bayam ja... sup bayam... kadang ratah bayam tanpa nasi... mkin lama mkan ikan kering... skrg sy veterian.. 😅😅.. padahal dlu pantang nampak ayam n daging😅😅

5y ago

Tu la. Hari ni xtau la hilang terus selera mkn. Tgk ape pun x lalu. Sy checkup kk hari selasa ni. Tu yg xpasti nk tnggu checkup kk je ke atau nk p klinik swasta dlu. 😢

please go to your gyn if you have concerns dear.

5y ago

Tis tuesday will be my next kk appointment. Im not sure to wait till tat day or better go to private clinic 1st.