Emergency czer

Alhamdulillah.. selamat bersalin walaupun emergency czer 17.02. sepatutnya 11.3 tarikh due tapi sebab tertentu trus buat emergency czer. Lahir ngam2 masuk 36 minggu 5hari. Alhamdulillah baby cukup sifat dan sempurna.

18 Balas

klau 11.3 tu dah 40 week ke sis .. sy skrg pn 35week ank songsg . dgr kta pun nk kn Cazer . cma doc x bg trikh lg . ikn due 40week is 28/3 ..

4y ago

Aha.. tpi tu lh baby nk lahir awal 😅...

tahniah.. slamat b'pantang.. tarikh baby same ngan b'date sy..

ALHAMDULILLAH! Semoga sis & baby sihat2 je. Aaamiinn.

alhamdulillah tahniah sis... slmt brpntang

4y ago

Alhamdulillah... yea sis.. tq

alhamdulillah... congratulations

Tahniah sis.. slmat brpantang.

Alhmdulilh.. Tahniah sis..

Tahniah.. Alhamdulillah..

Tahniah selmt Berpantang

tahniah ibu....slmt bpantang...

4y ago

Tq sis.. yea... mula da bpantang ni 🤗😍