Klinik O & G

Assalamualaikum.. tumpang tanya. Siapa pernah refer gi klinik O & G ni? Bole kongsi pengalaman tak ?.

16 Balas

Ehh.. sama plk tarikh disuruh serah diri awal 😅. Due 11.3 tapi nurse kata dtg 10.3. Skrg 36 weeks pun dah ada tanda2 contraction palsu.. pedihnya x bole bawa bincang 😣

4y ago

Smoga di permudahkan..

Sedang dipantau klinik o&g sebab hyperthyroidism. Berkat doa semua orang. Alhamdulillah hyperthyroidism dah normal. Tapi masih perlu follow up dari klinik o&g.

4y ago

Cuba google 😅😅 tak reti nak explain.. Hehe.. Sorry

Mse pregy 28 week dltr scan ade mslh uri kt bwh,pastu jumpa pkr O & G dia ckp alhamdulillah uri kt atas, nk salin normal ade pluang, sbb 1st czer

4y ago

Alhamdulillah sis.. sy air ketuban kurang... baru2 ni scan balik pun masih kurang gak

🙋 ms tu demam pns..kne flu,terus kne g o&g...chek cm biasa je...2x je p..lps tu dpt trkh kne serah diri..waahh seram.

4y ago

pernah nk cb stop mkn pkl 6...tp prt ni..aallah lapar ahahha...tula..suami y x sbr nk jmp bby..kite ni..nk tempuh tu..x tau mcm mn rs skt nye...

Sy🙋... suspek luar rahim smpi kne tebuk perut la nk kne buang.. pdhl cyst😂.. alhmdulillah baby berthn skrg 1y4m dh

Sy kena pantau dgan klink pakar o&g sbb sy pesakit SLE...o&g OK ..cuma kne ikut suma appointment yg mereka BG..

4y ago

Oh... yeke....

Sy sbb kencing manis..ok jer o&g ni...lg pun doktor pakar...lg ok

Slma 6 taun sy jumpa dktr di klinik O & G. Sebab mslh haid & PCOS

Sy prnh... Kali ke4 ni g..... Skrg at klinik o&g..pasal ovarian cyts

4y ago

Mariah abdula.. Sya nak tnya cyts tu ape dn iya kat mna selalu ada, maaf lah klau soalan sya nieh x msuk akal sikit😅.. Sya btul2x x tau tentang tu

Pernah.refer sbb low hb, bby kurang berat and bby pernah songsang.

4y ago

Baby kecik la tu kan sis...