Ibu-ibu rajin tak buat zumba di rumah pada waktu lapang?
Voice your Opinion
Ya, saya selalu buat seminggu sekali
Tidak, saya tiada masa nak beriadah

3880 respon

19 Balas

bukan zumba tapi jalan santai setiap weekend, krna husband tak izinkan untuk lakukan sendiri, saat keadaan seperti ini, Sy hamil 8 minggu tp tak boleh tidur lena, dan selalu muntah saat makan so keadaan sy kurang baik kalau pergi seorang², hasilnya sy hanya bisa jalan pagi

Dlu sblm.ank.lasak.rajin.nk brzumba d rumah..hahaa..bila.ank.dh.msuk umo 11bulan makin.lasak manjat sana sini xdan dh nk bersenam😂😂hastag begitulah kehidupan..kebenaran..hehee

Tak suka zumba. Sejak PKP 1.0, tiap2 hari sy ikut youtube Walk At Home by Leslie.. Langsung terkurus 😅 Aim 63kg, ikut youtube tu, terkurus ke 59kg. 😁

sebelum ada ank setiap mgu.. skrg dah takda masa :(

zumba taklaa, biasanya senaman biasa-biasa je.

4 tahun dulu rajin. sekang malas dah

Time bujang boleh la..skrg xde masa

Saya bawa isteri berjoging. 😊

xpernah berzumba 😅😅😅

dulu2 lah sbelum preggy hehe