Upt samar

Yg sy cek kelmarin dlu line kedua agak samar, sy tkt tu line evopltion , then klmrin sy cek skli lg cumaa gmbr sy lupe ambek, tp line kedua nmpk lbih jelas , so nk tny pndpt korg , korg tgk rsult ni mcm mne?

Upt samar
21 Balas

Saya pon mcm ni jgk tpi lagi samar. Tktahu lah awl sgt ke check 😅 harini dh 4hari lewat period. Perut pon sakit2 n cramp sekali sekala

4y ago

Aamiin sis..

Sy punya dua kali check samar. Nk kepastian check scan kt klinik

Tahniah sis itu tandanya sis pregnant.normal kalau samar2 mcm tu.

Tahniah sis. Sy dlu test mcm ni. Now dh 33 week. ☺️

Tahniah 😍 doakan sy dan suami jugak

In Sya Allah postve tu

Tahniah sis .. Take care 🤗

InshaAllah positif tu 🥰

sis try cek 2mingu akn dtg

Pregnant tu... tahniah