Pernahkah anda terkena Yeast Infection semasa hamil?

Voice your Opinion
Ya, pernah
Tidak pernah
Tak pasti, tak pergi check

1077 respon

12 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

tengah mengalami 🥲 preggy baby first , ya Allah seksa sangat bila dh terlalu gatal. masa Dr amik sample dia pn kesian tgk area tu dh merah². Dr siap ckp " kesian nya awak , mesti gatal sangat kan" non stop dia ckp kesian. yg mengalami je paham seksa nya mcm mna . sampai bengkak lah area lebia majora tu. last week tiba2 jadi warna hijau , lepas Dr kasi ubat masuk dalam tu terus tak ada sampai skrg just gatal² je

Baca lagi
3mo ago

Sama lah kita.. seksa sangat2