Pernahkah anda terkena Yeast Infection semasa hamil?

Voice your Opinion
Ya, pernah
Tidak pernah
Tak pasti, tak pergi check

1247 respon

12 Balas

yes pernah.. nak masuk trimester kedua 2nd pregnancy. gatalnya tak pernah rasa seumur hidup. sampai bengkak dan burning. siksa sgt2! ingat lagi time tu malam raya kat kampung husband, duduk bilik je menangis2 dgn husband sbb tak tahan. call doc, doc suruh masuk ubat lalu miss V. esoknya elok sikit. spoil mood raya 'tkejut' kite 😭

2y ago

ya, Saya haritu pun menangis2 depan husband bgitahu terlalu gatal sgt. mcm org gila dh. husband pon smpai tktau dh nk buat apa