Meniarap

Yeaahh.. my baby baru pandai meniarap sndiri hari ni. 3 months 28 days. Baby Mommy2 smua umur brapa pandai meniarap sendiri? ??

13 Balas

Tahniah.. Samalah anak saya. Umur 3 bulan dah boleh meniarap sendiri. Masa umur 1 bulan lebih, pernah sekali anak saya ubah posisi badan dia dari meniarap, kepada mengiring kemudian terlentang. Masa tu mak mertua saya yg meniarap kan dia. Kitorg excited sangat tengok dia. Baby baru 30 lebih hari boleh ubah posisi sendiri. Memori manis seorang ibu yg takkan saya lupakan 😘💕

tahniah.. baby sy 2m9d da boleh mniarap sndiri, tapi tak kerap mybe sbb blom kuat sngt,masok 3 bulan baru aktif blik mniarap, pntng tinggl kjp😅

2 bulan lebih.. umur 2 bulan setengah da pandai.. pantang letak, terus tergolek meniarap sendiri.. lepas tu nangis.. 😅😅

4y ago

Ada jugak.. awal2 belajar dlu.. skrg da 3 bulan, takde da.. mulut pulak yg tak berhenti cakap.. 😂😂

sama sis dengan anak saya . dia 2 bulan lebih dah pandai . tapi anak sis keluar susu dari mulut dia tak bila dia meniarap .

4y ago

Wahh awalnyer.. takde pulak sis. Mayb ank sis tu tlalu awal kot mniarap. Usus msh kcik,sbb tu susu kluar? Sy rasa je lah.. 😅

Ank sy pn bru 3 bln lbeh skrg.. Bru jgk boleh meniarap sndri.. Kite pnye excited tgk.. Wahh.. Happy rse kan..

anak saya masuk 3 bulan dh pandai mniarap . ni dah pandai bguling sendiri 🥰

Wow cepatnye.. bby sy 6 bln br pndai mniarap sndri.. 8 bln mrngkk sdri..

4y ago

Dia kna slalu baring kat tilam baru cepat nak mniarap sndiri. Hehe.. Terkejut tengok td tiba2 dh pandai meniarap. Slalu gak sy ajar2 dia mniarap.. skrg dh pndai sndiri. 🥰🥰

Tepat 3bulan. Skrg 7bulan dah start belajar berdiri.

Lum LG,,dh 3 Bulan,,tp ade tanda2 nk mniarap

3 bulan sbb hari² exercise tummy time