Kalau kita dah megandung 8 week tapi hanya nampak kantung saja macam mana ,dah buat TVS tak nampak

Yang keliru

2 Balas

period sis teratur atau tak ? kalau tak teratur, boleh tggu next 2week untuk scan untuk tgk perkembangan. saya pun dulu tak teratur , lambat period hari ke 20 still negative kat upt , lepas dari tu baru positive slow2 , doktor kata saya persenyawaan lambat

period regular x..sy 7week scan mnggu lps pn nmpk kntung ..bby nmpk xnmpk tp jntg dh dgr..risau gak sbb bby xnmpk sgt..dan trlalu kcik smpai xle ukur bdn dy..hrp2 nty mmbsr dgn baik