4 week. takpernah dpt double seterang ini diusia 4w, pregnancy sebelum ni sgt pudar..

ya Allah, ya Allah.. macam tak percaya double line 😭😭 terima kasih ya Allah bagi peluang ini sekali lagi. semoga kandungan ku sihat dan baik baik saja.

4 week. takpernah dpt double seterang ini diusia 4w, pregnancy sebelum ni sgt pudar..
2 Balas

Tahniah puan..jaga diri jaga permknan.Hrp sya jga mcm puan dpt line terang..selalu cek samar2 pstu period ermm

Upt sebelum ni mcm mana tu sis