Amanah Allah

23/12/2020 pregnant 23/1/2021 misscarriage 18/4/2021 pregnant ❤️ Ya Allah semoga rezeki kali ni dipermudahkan untuk ku ... Aaaminnn yra....

Amanah Allah
31 Balas

Tahniah mama. Jaga diri. Eloknya bedrest dlu ye. Jgn ankgt2 berat sgt. Pesan kat org sekeliling agr tiada stigma yg x elok pd mama. InshaAllah org sekeliling mama akan faham. Jaga diri jg kesihatan jg pemakanan. Jgn skip ubat doktr bgi❤️

Alhamdulillah,Tahniah sis..saya doakan semoga sis sihat sentiasa & kandungan baik2 ya..hindari stress,jangan buat kerja berat,banyakkan berehat & makan makanan yang berkhasiat.. Happy mommy,Happy pregnancy..♥️

awak lebih kurang saya sis. saya pun 18/4 haritu double line pekat. 31/1 miscarriage. saya nak tanya masa scan ada tak doktor cakap rahim awak kembang? scan janin dengan kantung tak nampak. ada tak?

3y ago

InshaAllah. semoga ada rezeki untuk kita duaa. Ape ape bagitahu ye. kadang hati ni risau je. Semoga urusan kita semua dipermudahkan. aamiin

18/9/2019 pregnant 29/12/2019 miscarriage 8/4/2020 pregnant 29/6/2020 miscarriage 18/8/2020 pregnant dan alhamdulillah skrng dah 36weekk Smga semuanya d permudahkan 🥰🥰🥰🥰

3y ago

Alhamdulillah semoga selamat semua nya utk sis dan anak ..aaaminn yra 💕

17/3/2020 pregnant 25/6/2020 miscarriage 25/12/2020- upt positive balik skrg 21w. aminn doakan Kita baik² aja

3y ago

Alhamdulillah ... Semoga diberi kesihatan yg baik utk sis dgn anak ...Aminnn yra ..😍 doa kan dipermudahkan utk saya jugak ya 💕 risau jugak bila ada pengalaman lepas ni ...

Allahu akbar sama mcm sy sis. 2 kali dah misscariage. Smga kali ni ada rezeki. Jaga diri sis.

semoga dipermudahkan. sihat sentiasa.

semoga ada rezeki awak kali ni. tahniah mommy

Jaga diri.. Awl kehamilan jgn puasa dlu ye

aamiin aamiin aamiin. semoga dipermudahkan urusan 🌹

3y ago

Aaaaminn 🤲🏻terima kasih ...