5/11/20 Sakitnya doc tlg bukakan jalan

Ya Allah sakit amat doc seluk utk bukakan jalan. Semalam admit ward sbb overdue 4 hari dan rasa tendangan baby kurang kuat, bdn pn rasa nk demam. Doc kk bg tarikh serah diri 7hb tp pegi serah diri awal sbb demam. Masa admit xde tanda2 langsung, jln pn masih belum terbuka. Pagi ni kena buka jln secara paksa 😣 sakitnyaa...doakan sy dipermudahkan bukaan jalan ye. Takut sgt nt ptg ni doc nk tlg bukakan jln lg.

14 Balas

Sis kalau tgh baring sakit tu cer try mgiring angkat kaki pastu letak gilir2 buat,bantu jgk tu bukak jln

4y ago

Nk jln kdg kte xlarat dah,angkatje kaki gilir2 smbl selawat byk2

Semoga dipermudahkan urusan sis..istighfar dan selawat jangan putus sis...

3y ago

Sama sama😘

semoga Allah permudahkan sis bersalin..InsyaAllah bnyak kn brzikir

4y ago

InsyaAllah..amin..tq sis

semoga dpermudahkn urusan, dan baby kluat dgn sihat dan slmt.. aamiin

4y ago

sm2

semoga Allah permudahkan urusan akak untuk bersalin.. aamiin...

4y ago

Aminnn

Moga baik2 saja & dpermudahkan sis & baby🙋🏻‍♀️

4y ago

Aminn...tq sis

Semoga Allah permudahkan urusan awak nk bersalin

semoga dipermudahkan segalanya dan selawat byk2

4y ago

Aminnn..tq

semoga dipermudahkan segala urusan awk Aamiin

4y ago

Aminnn...tq sis

Semoga Allah permudahkan segala urusan sis