40w 2d overdue

Sy dah overdue , ade tips tak utk bg baby keluar ? Puas pujuk baby , jln kaki , squat , jln itik , naik turun tangga tp xde tanda pun . 16 kena serah diri , nurse ckp ubat kena cucuk tu sakit , takut 😭#firstmom #firstbaby #ingintahu

7 Balas

cuba try mkn tlur ayam kg mentah...sy wktu ank ke 3 overdue 10d..sy amalkn mkn tlur ayam kg mentah cmpur dgn perahan halia.skli mkn je esk kn pgi serah dri nurse cek jln dh tbuka 5cm tnpa ad rse sakit.trus msuk labour room...klu rse x mampu mkn tlur mentah..blh try rbus sparuh masak

2y ago

Boleh ke makan mentah2 waktu pregnant?

hmm takutnya. sy esok due 13hb pon sama tkda lagi tanda2🥺🥺

baca doa nabi Yunus sis, insyaallah dipermudahkan bersalin,

sya 15 ni due ..blm lagi Ada tnda2 😭 sis da bsalin ke?

2y ago

sy 15 kena serah diri , baby sampai skrg seronok dlm perut dah cuba mcm2 pun xturun tanda jgk

Minum air selusuh sis. InsyAllah dipermudahkan

2y ago

tq sis , nnti nk try carik air selusuh sblm kena serah diri esok

sis dh bersalin ke?

2y ago

tq sis , tulah baby sy mmg kt bwh sgt2 dah nurse bgtau dr 37w lg , tp jln xbukak2 , kontraksi pun main2 , nurse ckp anak first mmg mcm tu , esok kena serah diri dah .

😔