Share pengalaman mummies

Salam.mummy mnta tlg share pgalaman..sy preg 40w 2d,bukaan 2cm + contraction on off..doc dah bukakan jlan 2 kali..tp msih sma..sy exercise,jalan itik smua..tp slow sgt progress..ikut pglaman mummy slalunya bp lama akan full bukaan? Dah 3 hari admit,tp doc xdecide pn nk induce sebab sy sejarah prev scar czer..ni ank no 3..yg 1st czer,2nd normal..tq mummy

2 Balas

Maaf saya tiada pengalaman Puan. Saya cuma nak doakan semoga Puan selamat melahirkan baby dan semoga urusan Puan dipermudahkan 🌹

semoga dilancarkan urusan