Doc buka kan laluan

Hi mommies! Doc dah bukakan laluan semasa seluk pagi tadi. Doc bagi tempoh sehingga 24hb ni. Kalau tak bersalin jugak, kena serah diri. Sesiapa ada pengalaman mcm ni ke? #firstbaby #pleasehelp

2 Balas

Doc tlg buka laluan mcm mn? Yg seluk tu ke sis? Klo seluk skli dua xjalan.... kena berusaha dgn gigih lg.

1y ago

Emm dulu sy pn mcm tu., doc tlg seluk.. lendir n drh keluar skit2.. lps tu bukaan dr 2cm smp 4cm je sis.. penat jln itik, minum air melo+butter, buat zumba.. last2 induce. Sis da ada byk tanda ke skg? Ke dah bersalin?

Bila actual edd sis?

1y ago

Esok sis, 19/1 😩