Kaki cramp

Ya Allah mcm mana nak survice sakit belakang dan kaki kejang ni. Kot sana tak blh kot sini tak blh. Nk tido tak blh. Ya allah. Mudahkan semuanya Allah. ????? kaki tu dok rasa lenguh2 ja.

2 Balas

Banyakkan minum susu sis. In shaa Allah kurang cramp tu.

Minum susu

4y ago

Tp sy minum goodday freshmilk 😊 sblum ni minum HL freshmilk tp rasanya mcm berlemak n manis skit.. tktau nk kata mcm mana tp muak la kalau minum hari2.. goodday ni susu dia mcm cair skit.. tu yg sekotak tahan 2hari je 😅