vitamin atau acid folic?

Ade tak ibu2 yg mengandung tak mkn vitamin yg klinik bgi or acid folic?sye mula2 preg makn acid folic,da dpt ubat di klinik(zincofer)stop mkn acid folic..n da ujung2 preg stop mkn yg klinik bagi?tak ape2 ke??

2 Balas

Dlm zincofer ad folic asid dh. Klau xmkn ank dlm kndungan tu mmbsar prlukan vitamin tu. Pulangkan jla pd nurse msa check up. Klau xsrasi mkn muntah ke. Gtau nurse nty dia tukarkan ubat.

Mkn zincofer dh ckup sis smpai bersalin,sy 36week pn amek lg zincofer