tekan perut

Xpe ke kalau kite tekan2 perut kite untuk rase pergerakan baby.. tekan ngan tapak tgn kite.. 19weeks 4day

10 Balas

Sy cucuk2 pakai jari.. Tp bila die mengeras., sy gosok perot pelan2., pujuk dea.. Bila dea x keras dah puji plak " baikk ank mama nie.. Dgr ckp mama ni " 😂😂

5y ago

Kalu mcm tuh., xpe kot.. Sbb x kuat.. Bkn mcm urut kan..

x blh.. nt meletup.. hahaha. soalan pelik2 la.. awk tekan tu smp terbenam ke smua tgn dlm perut tu.. rsanya xda mslh pon

sy tekan² takde pape pun . okey je . bkn nye smpai kene baby pun . diakan dilindungi dlm sac n rahim . ada lapisan perut lg

Kenapa ya.. pert asyik mengeras je... Baby aktif bergerak... Dr semlm lg.. sy bru 19weeks ni... First pregnancy.. normal ke?

5y ago

setahu saya .. kalau mengeras tu biasa .... mcm my mum used to told me.. die dulu time pregnant pg2 mesti perut mengeras.. sakitla sikit

Bole je sbb kalau check up klinik doc n nurse pun tekan perut kte time scan, nk dgar jantung n nk tau kedudukan baby.

blh jer tekan2 mnja..nurse n doc pn akn tekan jgk msa checkup n scan..jgn plak tekan kuat2 smpai kmpis prut 😂😂

ada cara yg betul utk tekan mcm nurse n doktor buat tp ada skillnya. klu xpasti xperlula tekan, just usap2perut

Boleh je tekan2 manja untuk tgk reaksi baby..

Elakkan tekan sis..Misi pon xtkan sllu...

Tu baru lagi sis 19weeks jangan tekan ii