Adakah tanda2 hamil?

Assalamualaikum sis semua ...saya nak tanya normal ke lepas hari subur kite akan rasa sakit bawah perut (2hari sahaja)biler kite tekan sikit perut tuh rase sakit ...breast akan rasa ngilu dan ngeri ke tapi sekejap je ...#ingintahu #bantusharing

2 Balas

Hai sis, sila tunggu sebulan lewat period kemudian buat UPT test. If pregnant akan dapat double line sama terang. Simptom nk period & pregnant sama je saya rasakan.

Hi semua, nak tanye ade x tips biar cepat hamil?

3y ago

ambil folid acid selalu , banyak makan taugeh