Tak period tapi positif

Nk tnye klo kite sakit kepala pusing2 nak pitam,loya n nak muntahh,perut rase ta sedap mcm sebu n kembung ...klo kite ad rase mcm tuh adakah ada tanda2 awl hamil?lgi satu klo perut sebu kembung kenpa yer perut kite rasa mcm berdenyut denyut?rase ta selesa pulak ...

1 Balas

Tapi positif tu maknanya dah buat upt? Kalau ya, tahniah puan kemungkinan besar hamil. Kalau tak, boleh check upt dulu. Simptom kat atas tu tk exclusive utk pregnancy only, macam macam lg boleh jd