12 weeks..

Xde rezeki buat kali kedua.. keguguran semalam.. doakan sy kuat semua...

13 Balas

Takziah sis... Sya pwon pena gugur 1st pregnancy.... Sedih Allah jak yg tau... Sabar sis, ujian Allah, Allah tau sis kuat tue yg Allah uji... INSYAALLAH AKAN ADA REZEKI LAGI...Mgkin belum waktunya😘 Btw, apa tanda2 sis gugur ya? Maaf tanya Sebab saya 1st gugur xda tanda2 bleeding teruk

4y ago

Yer betul.... ni saya hamil sekali lagi.. tapi saya harap sangat anak kedua ni sempurna sihat dalam kandungan .

nasib kite same sis..smoge dipermudahkan segala urusan n in shaa Allah ade rezeki yang lebih menunggu sis. Aamiin. Moge sis kuat n tabah ye😘

Takziah sis, smoga rezeki anak utk sis Allah kurniakn scpt yg mungkin..jga dri

samalah kita... salam takziah... semoga kita kuat.. walaupun emosi tercalar..

Salam takziaj sis. InsyaAllah akan ada rezeki seterusnya

Be strong sis. InsyaAllah Ada rezeki lagi lepas ni

💪💪💪💪 sabar tau. next will be come.

Allahu, takziah sis. sabar ya 😔

Takziah sis... Smoga dpermudahkan

takziah sis.. hrp sis tabah