keguguran 10 weeks

Salam, saya baru shj keguguran semlm.. doakan agar sy kuat, first baby. ?

10 Balas

Salam, sya pun happy lepas dpt tau pregnant bulan 4 hari tu penantian 3 tahun..tapi rezeki sya smpai 8week saja baru gugur mggu lepas , tapi syukur walaupun sekejap dpt juga merasa ada baby kecil dalam perut & mabuk pregnant.. doakan sya dpt peluang hamil lagi & menimang cahaya mata 😢☺️

Sis jgn sedih lama2 tau. Bangkit balik, tenangkan emosi baru senang lekat balik. Sy pun dlu gugur masa 10weeks. Sis rehatkan rahim dlu 3-6bln. Ikut saranan doc. Doc ckp normal klu gugur 1st kandungan. Anggap rahim sis tgh practice utk ank sis yg sihat dan comel akn dtg.

3y ago

tq sis

Sabar sis.. ade hikmah.. sy sudah 4x gugur.. nak hadap kehilangan kandungan mmg perit.. skrg sy kali ke 5 pregnant.. Alhamdulillah progress baby ok.. insyAllah sis akan ade rezeki lagi lepas nie.. yg penting sis jage makan, pantang elok2..

4y ago

OK sis. Thank you..

sabar sis..xde rezeki....sy pnh jugak keguguran anak first 4/2/20 hari tu.....3tahun tunggu...insyallah ada pelangi selepas hujan....sma2 kita doa supaya ada rezeki lagi lpas ni..amiin

Bersabar la.. Saya kguguran tahun lpas setelah 6y perkhwinan.. Now tahun nie saya pregnt lg..klu ingt sakit kguguran tu mmg takut..tp fkir nk anak..

Jgn sedih sis.. Ade hikmah disebaliknya.. Sabar k 💐

Semoga bersabar. Berdoa agar ada baby lgi

mcm mne blh keguguran sis..tanda2 dia apa

3y ago

pendarahan sis

Sbr dugaan allh nk bg...

Semoga sis tabah