Geng oktober

Geng Oktober..semoga sy ada rezeki di bulan yg lain pd tahun ini. Hari ni sy disahkan keguguran 5w5d di hospital. Keguguran kali ke3. Doakan sy kuat ya🥲

3 Balas

Jaga diri baik2 ye. Rehatkan diri skurangnya 3-5bulan. Amalkan asid folic slama 3bln awal2 ye slps hbis berpantang. InsyaAllah ada rezki awk next time. Yg penting berpantang

2mo ago

boleh je. xde msalah. ckp nak berurut utk slps keguguran.

Peluk dari jauh sis 🥺 insyaaAllah sis kuat 🫂 amin2, moga ada rezeki yg lain utk sis tahun ni

2mo ago

terima kasih awakk..aminnn2☺️

sama ngn sy sis..sy pon keguguran 25/2 haritu..ni dalam pantang😢

2mo ago

awk pun kuatkan semangat ye.kita sama2 berjuang ttc🥹💪