40 week day 1

xda tanda2 bersalin lgi.. any suggestion

2 Balas

X rfer dok ke sis.saya dulu dok bagi tarikh admit siap2 kalau dah overdue tarikh bersalin.kena bersalin induce.sis try bersama suami.sebab saya bca banyak pengalaman Dari kawan2 kata kalau overdue,try bersama Suami konfem esok Hari bersalin.

Doc kata apa?

5y ago

Klu doc suruh balik xpela. Yg penting periksa. Saya dulu due lmbat lagi. Xpandai nk tau tanda2 time tu sbb bukan sakit 5 minit. Asyik tahan2..last2 terberanak dlm kereta. Sakit cuma sikit2 je..tapi xsangka cepat sakit 5 minit tu datang dan terus terberanak. Doc kata sbnarnya saya mgkin dah bukak 10cm tapi saya jenis tahan sakit. Xrasa sangat sakit nk beranak.