week 39 day 1

hai semua saya nak tanya ibu2 normal ke kalau baby asyik mengeras sekarang dah masuk week 39 day 1 tapi belum lagi keluar tanda2 nak bersalin..

2 Balas

Saya 40w masih tiada tanda untuk bersalin. Perut mengeras tapi sakit sikit irregular contractions. Masih menunggu hari baby keluar lah cepat mommy tak sabar nak jumpa. Hope smooth deliver to mommy semua

3y ago

Sama la kita sekarang saya dah 40 week 2 day belum ada tanda2 lagi ni

kalau kerap sgt mengeras bole try tgk jam, kalau setiap 5-10minit asyik mengeras boleh pergi hosp suda, tanda nak bersalin juga tu 🤗